Atatürk
“İşimiz Gücümüz Kapaklı”
Atatürk

Çerez Politikası

A- A+

T.C. KAPAKLI BELEDİYESİ

ÇEREZ POLİTİKASI

1.               Tarama Verileri Toplama Amacı ve Hukuki Dayanağı

 

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde kullanıcı deneyimini artırmak için çerez (cookie) kullanıyoruz. Çerez, bir web sitesinin kullanıcısının tarayıcısına (browser) gönderdiği küçük metin dosyalarıdır ve daha önce web sitemizi ziyaret edip etmediğinizi tespit etmemizi sağlar. Çerezleri, web sitemizi kullanırken, aktivitelerinizi, tarama ve alışveriş alışkanlıklarınızı inceleyerek, tecrübenizi kişiselleştirerek web sitemizi kullanımınızı kolaylaştırmak ve sizlere en iyi tecrübeyi yaşatabilmek için kullanıyoruz. Kişisel verilerinizin işlenme ve korunmasına ilişkin detaylı bilgiye Aydınlatma Metni ve Gizlilik Politikası metnimizden ulaşabilirsiniz.

 

Kişisel veri niteliğinde olan tarama verilerinizi toplama ve işlememizin hukuki dayanağı web sitemizi kullanırken kişisel verilerinizin işlenebileceğine dair vermiş olduğunuz onaydır. Onayınızı dilediğiniz zaman Başvuru Formu ile geri çekme hakkınız bulunmaktadır. Başvuru yöntemine ilişkin detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

 

Google Chrome
Adres çubuğunda yer alan “kilit” simgesine tıklayarak “çerezler” sekmesinden çerez ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz.
Internet Explorer
“Araçlar/İnternet Seçenekleri” sekmesinden “Gizlilik Ayarları” alt başlığına tıklayarak çerez ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz.
Firefox
Sağ üst köşede yer alan menüden “Tercihler” sekmesine tıklayarak “Gizlilik ve Güvenlik” alt başlığına tıklayarak çerez ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz.
Opera
Sağ üst köşede yer alan menüden “Tarayıcı Ayarlarına Git” butonuna tıklayarak “Gizlilik ve Güvenlik” sekmesinde yer alan “Site Ayarları” alt başlığından çerez ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz.
Safari
Bilgisayar veya mobil cihazınızın “Ayarlar” bölümüne girerek “Safari” başlığında yer alan “Gizlilik ve Güvenlik” alt başlığından çerez ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz.
 

 

2.               Toplanan Tarama Verileri:

 

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde aşağıda belirtilen veriler toplanmaktadır:

 

·        Kullandığınız tarayıcıya ilişkin bilgiler:

·        Kullandığınız işletim sistemine ait bilgiler,

·        Kullandığınız cihaza ait bilgiler,

·        https://www.kapakli.bel.tr/adresine hangi site üzerinden tıklanarak gelindiği,

·        Site içi abone davranışları,

·        IP adresiniz,

·        Lokasyon bilgileri,

·        Görüntülediğiniz, tıkladığınız bağlantılar (hyperlinks)

·        [sair veri varsa eklenecek]

ibarettir.

Toplanan tarama verileriniz, web sitemizi son ziyaretinizden itibaren en fazla iki (2) yıl saklanacaktır.

3.               Tarama Verilerinin Aktarımı

Toplanan kişisel verileriniz; 1. maddede detayları verilen ve  KVKK’nın 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartlarına uygun olarak, Belediyemiz hizmet stratejilerinin belirlenmesi, Belediyemiz hizmet süreçlerinin yürütülmesi, ilgili kişilerin ve kişisel verilerin hukuki ve teknik güvenliğinin teminin sağlanması, Belediyemiz tarafından sunulan hizmetlerden ilgili kişilerin en yüksek faydayı elde edebilmesi amaçlarıyla kanunen yetkili kamu kurumlara ve özel kişilere, KVKK’nın 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri aktarımı şartları çerçevesinde aktarılabilecektir.

4.               Çerez Kategorileri

 

Toplanan tarama verilerinize ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Çerez ayarlarınızı bu çerezleri engelleyecek şekilde düzenleyebilirsiniz ancak bu durumda web sitemizin bazı kısımları gerektiği gibi çalışamayabilir.

 

Çerez Bilgisi
Çerez Türü
Saklama Süresi
 
 
 
 

Son Düzenleme Tarihi:
07 Ekim 2021 | 13:30:06
Paylaş
°
23 Mayıs Pazartesi
Nöbetçi Eczaneler