Atatürk
“İşimiz Gücümüz Kapaklı”
Atatürk

Çağrı Merkezi Aydınlatma Metni

A- A+

T.C. KAPAKLI BELEDİYESİ

ÇAĞRI MERKEZİ AYDINLATMA METNİ

Yapacağınız görüşmeler güvenliğiniz için kayıt altına alınacaktır. Size daha iyi hizmet verebilmek için bilgi danışma hattı aracılığıyla bazı kişisel verileriniz işlenecektir. Kişisel verilerin korunması kanunu gereği aydınlatma yükümlülüğünü  yerine getirmek amacıyla tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.  Aydınlatma metni dinlemek için lütfen 1’i devam etmek için 2’yi tuşlayınız.  Kapaklı Belediyesi Çağrı merkezini arayanların paylaşmış oldukları;

-        ad soyad,

-        telefon numarası ve

-        ses kaydına

ait kişisel verilerinin;

-        arayan kişiye doğru hitap edilebilmesi, 

-        aramanın teyidi,

-        Arama sayısının  istatistiksel  amaçla tespiti, 

-        Belediyemizin Çağrı Merkezi hizmeti temin sürecinin yürütülmesi,

-        ileride doğabilecek uyuşmazlıklarda  delil olarak kullanılması amacıyla

sınırlı olarak işlemektedir.  Bu kişisel veriler; Kanunun 5. maddesinde belirtilen ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru  menfaati için zorunlu olması  hukuki sebebine bağlı olarak telefon yoluyla otomatik olarak işlenmekte olup sadece hukuki uyuşmazlıklarda talep durumunda ilgili yargı mercileri ile paylaşılacaktır.   Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi Belediyemiz web sitesinde yer alan “6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kapsamında Veri Sahiplerinin Haklarının Kullanımlarına İlişkin Başvuru Formu”na göre Kapaklı Belediye Başkanlığı’na iletebilirsiniz.

Sizi operatöre bağlıyorum. Lütfen hattan ayrılmayınız.

T.C. Kapaklı Belediyesi-Çağrı Merkezi Aydınlatma Metni

Son Düzenleme Tarihi:
07 Ekim 2021 | 13:30:17
Paylaş
°
30 Haziran Perşembe
Nöbetçi Eczaneler