Yıldızkent Ortaokulu Kızlar Salon Futbol Takımı Başkan Mandalı'yı Ziyaret Etti

13.02.2018 - Kapaklı Belediyesi

Tekirdağ ilinde düzenlenen salon futbolu turnuvasında İl şampiyonu olan Yıldızkent Ortaokulu kızlar salon futbolu takımı, okul müdürü Levent AKIN ve kupaları ile birlikte Başkan Mandalı'yı ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI '' Sizlerin başarısı bizlere mutluluk ve gurur veriyor. Sanata, spora yönelen, bu alanlarda kendilerini yetiştirmeyi bilen her birinizi tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum. Ayrıca bu başarıda emeği geçen değerli öğretmenlerimiz olmak üzere herkesi yürekten kutluyorum.''dedi.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018