Eski Camii Caddesinde Tek Yön Uygulaması Başladı

12.02.2018 - Kapaklı Belediyesi

Eski Camii Caddesi’nde yaşanan yoğun trafik nedeniyle Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu (UTDK)’nın aldığı kararla tek yön uygulamasına geçildi.

7 Şubat 2018 tarihinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu (UTDK)’nın aldığı kararla Eski Camii Caddesi (Kapaklı Belediyesi önündeki cadde) tek yön uygulamasına geçti. Uygulama kapsamında araç sahipleri artık Eski Camii Caddesi üzerinden Pınar Bulvarı’na bağlanamayacak.

Komisyonun verdiği teklifte Kapaklı Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası ve bankaların bulunduğu caddenin trafik yoğunluğuyla karşı karşıya olduğu için, Eski Camii Caddesi’nde tek yöne geçilmesi teklifi sunuldu. Caddenin Pınar Bulvarı’nın başlangıcından itibaren Eyüpoğlu Caddesi kesişimine kadar tek yöne geçirilmesi teklifi komisyon tarafından kabul edildi.

7 Şubat’ta alınan karar 12 Şubat 2018 tarihinden itibaren hayata geçerken, artık araç sahipleri Eski Camii Caddesi üzerinden Pınar Bulvarı istikametinde ilerleyemeyecek.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018