Başkan Albayrak Pınarça Mahallesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

12.02.2018 - Kapaklı Belediyesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Pınarça mahallesini ziyaret etti.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile birlikte Pınarca Mahallesini ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, mahalleye çocuk parkı, ulaşım , altyapı ve üst yapı düzenlemesi talep eden vatandaşlara mahallede yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgilendirdi.

BAŞKAN MANDALI '' ALT YAPI YENİLENECEK''

Başkan Mandalı mahalle ziyaretinde yaptığı açıklamasında '' Pınarça mahallemizde TESKİ Müdürlüğümüzün ilçemiz geneline yapmış olduğu bir alt yapı ihalesi var ve sonuçlanması bekleniyor. Sonuçlandıktan sonra Pınarça mahallemizde ve kentimizin bir çok noktasında alt yapı çalışmaları başlayacak kanalizasyon , yağmur suyu ,içme suyu gibi çalışmalarla alt yapı  yenilenecek. Çalışmaların tamamlanması ile mahallemizdeki yollarımızda üst yapı çalışmalarına başlayacağız ve yollarımızı yenileyeceğiz. Alt yapı tamamlanmadan şu an için bir çalışma yapmamız doğru değil. Ayrıca 12 şubat pazartesi günü ihalesini gerçekleştirerek yapacağımız Pınarça Çok amaçlı salonumuzda muhtarlık binası, düğün salonu, spor salonu (basketbol, voleybol , masa tenisi vb. sporlar) , 19 araçlık otopark bulunacak. Salonumuz Pınarça ve tüm Kapaklı halkımızın hizmetinde olacak.'' dedi.

Kapaklı İlçesinde Yıldızkent Kavşağı bölgesinde çalışan taksi esnafını da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI ile birlikte ziyaret eden Başkan Albayrak, taksi durağının talepleriyle ilgili görüşlerini dinledi. Taksi durağı çalışanları, Başkan Albayrak ve Mandalı'ya ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018