Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Esnaf Denetimlerini Sürdürüyor

21.11.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, halk sağlığını ön planda tutan gıda denetimleri kapsamında marketlerdeki ürünlerin son kullanma tarihlerini mercek altına aldı. Yapılan denetimlerde son kullanma tarihleri geçmiş ürünlere imha edilmek üzere el konuldu.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçede faaliyet gösteren market, bakkal ve süpermarket statüsündeki işyerlerine yönelik denetim ve kontrollerini sıklaştırdı. Denetimlerde ekipler özellikle ambalajlı ürünlerin imalat ve son kullanma tarihlerini tek tek kontrol etti. Ekipler, raflarda satışa sunulan son kullanma tarihleri geçmiş ürünlere de imha etmek üzere el koydu. Zabıta ekipleri son kullanma tarihi geçmiş ürün bulunduran işletme sahipleri hakkında da yasal işlem uyguladı.

Belediye Başkanı İrfan MANDALI,vatandaşlarımızın sağlığı için zabıta ekiplerinin denetimlerini sürdürdüğünü ifade etti. Vatandaşların sağlığına büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Mandalı “Kapaklı Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için çalışmaya devam ediyoruz. Zabıta ekiplerimiz tarafından iş yeri denetimlerimiz kentimiz genelinde devam ediyor. Bu çerçevede yine zabıta ekiplerimiz tarafından Kapaklı Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığı için denetimlere devam edeceğiz. Bu konuda esnafımızın gösterdiği anlayış için teşekkür ederiz. Halkımızın sağlığını tehdit eden işyerlerine kesinlikle taviz vermeyeceğiz” dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.