Zabıta Fırın Denetimlerini Sürdürüyor

15.08.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 15 Ağustos Salı günü sabah sat 05.30 'da ilçe genelindeki tüm fırınlara, sağlıklı ve hijyen koşullarda üretimin yapıldığını kontrol etmek amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Yapılan denetimlerde ekmeklerin gramajından, fırınların temizliğine, etiket ve ambalaj kontrolüne kadar birçok konunun titizlikle incelendiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI , “İlçemizdeki fırınları düzenli olarak denetliyoruz. İnsan odaklı hizmet anlayışımız çerçevesinde Kapaklı Belediyesi olarak, Kapaklıda yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyen ve gramaj kurallarına uygun ekmek, ve diğer unlu mamulleri tüketebilmesi amacıyla fırınlarımızı sık sık denetliyoruz. Yaptığımız denetimlerde temiz ve sağlıklı ürün üreten esnafımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Mandalı , “Kapaklı İlçe’mizdeki fırınlar ve gıda üretimi yapan işyerlerini, hijyen ve sağlık koşullarının yanı sıra etiket ve ambalaj, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarını da kontrol ediyoruz. Söz konusu kurallara uymayanlara Belediye 9207 sayılı yönetmelik, kapaklı Belediyesi emir ve yasaklar yönetmelik maddelerine göre kanuni işlem uyguluyoruz. Denetimlerimizi daha sık tutmaya devam edeceğiz. Bu konuda çok hassasız. Önce halkımızın sağlığı ” diye konuştu.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.