Zabıta Ekipleri Marketlerde Denetimlerini Sürdürüyor

23.01.2018 - Kapaklı Belediyesi

Vatandaşların sağlığının korunması amacıyla düzenli olarak gıda ürünü satan işletmelerde denetimler yapan Kapaklı Belediyesi Zabıta Birimi ekipleri marketlerde ürün etiketlerinin kontrollerini sürdürüyor. Yapılan etiket denetimleri sonucunda gerekli şartlara uymayan market sahiplerine uyarılar yapılırken, marketlerdeki etiketlerin genelde kurallara uygun olması zabıta ekiplerini memnun etti.

DENETİMLER SÜRÜYOR

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, vatandaşların alışverişlerini bilinçli yapabilmeleri amacı ile denetimlerin sürdürüldüğünü belirterek, işletme sahiplerine etiket konusunda daha titiz olmaları, vatandaşlara ise duyarlı olmaları çağrısında bulundu. Başkan Mandalı, "Zabıta Müdürlüğümüzce yapılan rutin denetimler aralıksız sürdürülmektedir. Son olarak yaptığımız denetimler kapsamında da vatandaşlarımızın daha bilinçli ve sağlıklı alışverişlerini sağlayabilmek amacı ile ekiplerimizce oluşturulan gruplar halinde marketlerde etiket denetimi yapılmıştır” dedi.

ŞİKAYETLER 444 80 59 'A

Marketlerin hijyenik şartları, fiyat etiketleri, raf düzeni, satılan ürünlerin son kullanma tarihlerinin incelendiği denetimlerde herhangi bir sıkıntıya rastlanmadığını dile getiren Başkan Mandalı, “Özellikle titiz davranan ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmayan işletme sahiplerine teşekkür ediyorum. Raf düzeni ve fiyat etiketi konusunda belirtilen şartlara uymayanlara gerekli uyarıları yaptık. Verilen süre içerisinde eksikliklerini gidermeyenlere gerekli cezai işlemler uygulanacaktır. Vatandaşlarımız şikayetlerini Zabıta Müdürlüğümüze bizzat ya da 444 80 59 hattını arayarak bildirebilirler" diye konuştu.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018