Yol Bakım-Onarım ve Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

19.09.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinin dört bir yanında başlattığı asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI;” Kapaklı'yı çağdaş ve modern bir hale getiren estetik ve kent kimliğine uygun projeleri kapsamında kent genelinde eş zamanlı olarak başlatılan yol bakım ve onarım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği ifade etti.

Başkan Mandalı “Belediye ekiplerimiz , yol bakım ve onarım hizmetleri çerçevesinde belediyemizin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirmektedir. İlçemizde belediyemiz tarafından yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt ve beton yolların bozulan kısımlarının onarılması; stabilize yolların bozulan kısımlarının onarılması, genişletilmesi çalışmalarını yürüttüklerini kaydetti.

''ASFALTLANMADIK CADDE VE SOKAK BIRAKMAYACAĞIZ''

Kapaklı'nın Türkiye'nin en fazla göç alan ilçelerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Mandalı , bu doğrultuda inşaat sektörünün de ilçede her geçen gün daha da arttığını ifade etti. Başkan Mandalı açıklamasında '' Kentimizde inşaat sektörünün hızla büyümesi ile yollarımızda yaşanan sorunları en aza indirgemek için ekiplerimiz aralıksız bir şekilde ilçemiz genelinde onarım ve bakım çalışmalarını sürdürüyorlar. Şimdi İnşaat yapım çalışmaları ile alt yapısı tamamlan tüm cadde ve sokaklarımızda çalışmalarımıza başlıyoruz. Yeni ihale hazırlıklarımızda tamamlanmak üzere ihalemiz sonuçlandıktan sonra Kapaklımızda kapsamlı bir sıcak asfalt yol yapım çalışmalarına başlayacağız. Kentimiz genelinde belediyemiz yetki ve sorumluluğundaki cadde ve sokaklarımızda asfaltlanmadık yer bırakmayacağız.'' dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.