Whatsapp İhbar Hattı | Kapaklı Belediyesi

28.03.2016 - Kapaklı Belediyesi

Yatırım ve hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini her zaman ön planda tutan Kapaklı Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmek için Whatsapp hizmet hattını oluşturdu.

Vatandaşlar bundan böyle Kapaklı Belediyesi ile ilgili istek, talep ve şikayetlerini 0 530 955 64 63 numaralı telefon hattını kullanarak Whatsapp kanalıyla iletebilecekler.Vatandaşların gerek yazarak, gerek fotoğraf veya video göndererek direkt olarak yetkililere ulaştıracağı istek, talep ve şikâyetleri, ilgili birimlere aktarılarak, değerlendirilmeye alınması sağlanacak.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI "Kapaklı Belediyesi'nin başarısında vatandaş odaklı hizmeti her zaman ön planda olmuştur. İlçemizin gelişiminde ve değişiminde belediyenin yönettiği değil, halkımızın da katılımlarıyla yönetilen bir Belediye anlayışını her zaman kendimize ilke edindik. Bu doğrultuda teknolojik tüm yenilikleri takip ediyor ve uygulamaya alıyoruz. Bu doğrultuda Whatsapp  hattımızı açıyoruz.Halkımıza hayırlı olsun. Vatandaşlarımız 7/24 istek , talep ve şikayetlerini online olarak bizlere iletebilirler "dedi.

Ayrıca  Bilgi kayıt formu ile, Belediyemizin sms yolu ile yaptığı bilgilendirme (Duyuru , Etkinlikler , Sosyal ve Kültürel Etkinlikler vb..) mesajları için cep telefonunuzu bilgi kayıt formundan sistemimize kaydedebilirsiniz. Şikayet, görüş ve önerileriniz için https://ebelediye.kapakli.bel.tr/ebelediye/sikayetoneri.aspx tıklayarak bizlere iletebilirsiniz

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.