Trafik Zabıta Ekiplerimiz Okul Çıkışlarında Çocuklarımızın Güvenliğini Sağlıyor

07.02.2018 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi trafik zabıta ekipleri özellikle trafiğin yoğun olduğu noktalarda bulunan okullarda öğrenim gören öğrencilerin karşıdan karşıya geçişlerinde güvenli ulaşım sağlıyor. Okula giriş ve çıkış saatlerinde yapılan hizmetle öğrenciler güvenli bir şekilde okullarına giderken, velileri gönül rahatlığıyla evlerine dönüyor, gözleri arkada kalmıyor.

TRAFİK AKIŞINA YÖN VERİLİYOR

Kapaklı Belediyesi Trafik zabıta ekipleri, kent içinde ulaşımla ilgili görev ve yetkileri kapsamında hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşların huzuru ve güveni için hayata geçirilen hizmetlerden biri de öğrencilerinin okula giriş ve çıkışlarında trafik akışını kontrol etmek. Özellikle trafiğin yoğun olduğu noktalarda yer alan okullarda yapılan uygulamada, öğrencilerin karşıdan karşıya geçişlerinde trafiğe yön veriliyor.

OLASI TEHLİKELERE KARŞI

Olası olumsuzlukların önüne geçmek için yapılan çalışmalarda öğrencilerinin yapabileceği hatalara karşı Kapaklı Trafik Zabıta ekipleri dikkatli oluyor. Öğrencileri karşıdan karşıya geçiren ekipler, gerektiğinde araçları durdurup yaşanabilecek trafik olumsuzluklarının önüne geçiyor. Böylece öğrencileri okullarına güvenli bir şekilde ulaşabiliyor.

ARAÇ SAHİPLERİ VE VELİLER MEMNUN

Yapılan çalışmalar öğrenci velilerini çok memnun ederken, araç sahipleri de bu uygulamaya destek veriyor. Öğrencilerinin yaşlarından dolayı bazen bir anda yola çıktıklarını ifade eden araç sahipleri, Kapaklı Belediyesi Trafik Zabıta ekiplerinin yaptığı uygulama ile bu olaylarla karşılaşmadıklarını söylüyor. Öğrenci aileleri ise çocuklarının yanında olan Kapaklı Belediyesi trafik zabıta ekiplerine ve Belediye Başkanı İrfan MANDALI'ya teşekkür ediyor.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018