Temsilcimiz Kapaklıspor Egenegücü Ulaşspor'u Konuk Etti

09.10.2017 - Kapaklı Belediyesi

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kapaklıspor, 3. Hafta maçında Ergenegücü Ulaşspor’u kendi sahasında ağırladı. Kapaklıspor maçı 5-0 kazanarak puanını 6’ya çıkardı.

“ŞAMPİYONLUĞUN EN GÜÇLÜ ADAYI ”

Şampiyonluk yolunda emin adımlarle ilerleyen temsilcimiz Kapaklıspor, Tekirdağ Süper Amatör Ligi 3. Hafta maçında Ergenegücü Ulaşspor ile karşılaştı. 8 Ekim 2017 Pazar günü saat 13:00’da oynanan maçta Kapaklıspor, Ergenegücü Ulaşspor’u 5-0 mağlup ederek hanesine 3 puan daha yazdırdı. Geçen hafta Çorlu Gençlerbirliğispor’u aynı skorla mağlup eden temsilcimiz Kapaklıspor, rakiplerine ‘Bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı benim” mesajını verdi.

Kapaklıspor sahaya Serhat, Tolga, Çağatay, Hüseyin, Mamadou Sacko, Nail, Gökhan, Berkay, Şaban, Tezcan ve Mercan’dan oluşan ilk onbiri ile çıktı. Ergenegücü Ulaşspor ise Hüseyin, Mesut, Mücahit, Bahadır, Emrecan, Emre, Okan, Volkan, Fatih, Emre ve Mecnur ilk onbiri ile maça başladı.

İLK DEVREYİ 3-0 ÖNDE KAPATTI

Maça oldukça etkili başlayan Kapaklıspor, ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aramaya başladı. Aradığı golü 28. Dakikada Gökhan ile bulan Kapaklıspor, ikinci gol için ataklarını sıklaştırdı. 37. Dakikada sol kanattan topu taşıyan Çağatay uzaktan mükemmel bir şu çıkardı. Harika bir gole imza atan Çağatay farkı ikiye çıkardı 2-0 Maçın 42. Dakikasında Şaban ile bir gol daha bulan Kapaklıspor, ilk devreyi 3-0 önde kapattı.

PUANINI 6’YA ÇIKARDI

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da etkili bir oyun sergileyen Kapaklıspor, Ergenegücü Ulaşspor’a nefes aldırmadı. 51. dakikada Berkay ve 88. Dakikada Gökhan ile 2 gol daha bulan Kapaklıspor, karşılaşmadan 5-0 üstünlükle ayrıldı.Ligde ilk haftayı bay geçen ve geçen hafta Çorlu deplasmanında Çorlu Gençlerbirliğispor karşısında 5-0 galip gelerek lige 3 puan ile başlayan Kapaklıspor, ligin ikinci maçında da aynı skorla galip gelerek puanını 6’ya çıkardı.

“HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”

Maç sonrası konuşan Kapaklıspor Teknik Direktörü Vasıf Aksaka, ”Hedef doğrultusunda maç maç, yavaş yavaş, sindire sindire ama hırsımızdan bir şey kaybetmeden iki haftada toplam 10 gol attık, hiç gol yemedik. Hem savunma hem de hücumu aynı anda bloklar arasındaki mesafeyi koruyarak, sisteme bağlı kalarak çocuklar ellerinden geleni yaptılar, futbolcularımı kutluyorum. Önümüzde bir Saray maçı var. Onlar maç fazlasıyla şuan liderler, benim için rakibin kim olması önemli değil. Biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Hedefimiz doğrultusunda ne gerekiyorsa onu yapacağız. Her rakibe saygı göstererek kendi inancımızı da hiçbir şekilde yitirmeden maç maç puanları toplayarak hedefimize ulaşacağız.” Dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.