Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürü Dilek Çetintaş Başkan Mandalı'yı Ziyaret Etti

30.11.2017 - Kapaklı Belediyesi

Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürü Dilek ÇETİNTAŞ ve Müdür Yardımcısı Tuncay Karakuş Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

Yapılan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ede Başkan Mandalı Kapaklı’nın internete erişim hızı noktasında ve vatandaşlara aboneliklerin açılması hususu ile yatırımların hızlandırılması ve telekom hizmetlerini vatandaşların daha iyi alması konusunda tedbirler alınmasını talep etti.

Başkan Mandalı Türk Telekom İl Müdürü Çetintaş ve Müdür Yardımcısı Karakuş'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.