Stajyer Öğrenciler Başkan Mandalı'yı Ziyaret Etti

25.08.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesinde belediyenin ilgili müdürlüklerinde Staj yapan öğrenciler son çalışma günlerinde Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret ettiler.

Stajyer öğrencilerle Başkanlık Makamında bir araya gelen Başkan Mandalı sohbetin başında öğrencilerden ileride ne olmak, neler yapmak istediklerini sordu. Daha sonra kendi hayatından kesitler anlattı. Başarının asıl sırrının çok çalışmak olduğunu söyleyen ve okumanın öneminden bahseden Başkan Mandalı,"Burada oldukça başarılı bir performans gösterdiniz. Ayrıldığınızda da sizleri takip etmeye devam edeceğiz. Sizlerde artık bu ailenin birer üyesisiniz. Bu nedenle sizlere güveniyor, ileride çok iyi yerlere geleceğinizi ve Kapaklı'ımıza ve ülkemize faydalı birer birey olacağınızı düşünüyorum. Belediyemizde göstermiş olduğunuz başarılı performanslardan ötürü hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Öğrenciler de staj boyunca kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı Başkan Mandalı ve Birim Müdürlerine teşekkür ettiler.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.