Spor Salonunun İhale Süreci Başlıyor

05.02.2018 - Kapaklı Belediyesi

İlçemizde 1578 ada 1 parsel üzerinde 1880 m2 alan üzerine yapımı planlanan Büyük Tip Spor Salonu için Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 15.02.2018 tarihinde ihalesi gerçekleştirilecek.

Spor salonunun yapımı ile ilgili Kapaklı Kaymakamı Sayın Mehmet YÜZER açıklamasında “İlçemizin en büyük eksiklerinden biri olan “Kapalı Spor Salonu” için projemiz, yerimiz ve ihalemiz hazır. İlçemize yapılacak olan Kapalı Spor Salonumuz bölgemizde sosyal aktivite, özellikle spor yapma imkânı olmayan vatandaşlarımız ve başta gençlerimiz için büyük bir imkân yaratacak, gençlerimizin bedensel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayarak, kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracağını düşünüyorum.” dedi.

Başkan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında  ''İlçemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan spor salonumuzun Kapaklı'mıza hayırlı olmasını diliyor projemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum''. dedi.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018