Sosyal Medya Ekiplerimiz Güney Ege Buluşmasına Katılacak

29.09.2017 - Kapaklı Belediyesi

Sosyal Belediyeler Akademisi (SOBA) Çalıştayı'nın beşincisi 5-6-7 Ekim tarihlerinde Marmaris, Datça ve Bodrum'da gerçekleşecek.

Kapaklı Belediyesi Sosyal medya ekiplerinin'de katılacağı Sosyal Belediyeler Akademisi (SOBA), beşinci organizasyonunu Güney Ege'de gerçekleştiriyor. "SOBA Güney Ege Buluşması" Marmaris, Datça ve Bodrum Belediyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşecek. 3 gün sürecek buluşmaya yaklaşık 50 belediyeden 120'ye yakın sosyal medya uzmanı katılacak.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un ev sahipliğinde gerçekleşecek organizasyon üç ilçe tarafından organize edilen ilk toplantı olma özelliğini taşıyor.

Çalıştayda, "Akıllı Cihazlarda Güvenlik ve Kişisel Verilerin Korunması", "Dijital Medya Verilerinin Belediyecilik Hizmetlerinde Kullanımı", "Kent Markalaşması ve Sosyal Medya", "Siyasette Dijital Pazarlama" gibi konular ele alınacak.

Bodrum Belediyesi Basın Yayın Sorumlusu Fikret Hıdır, sosyal medyanın önemine değinerek, "Sosyal medya, artık sadece kişilerin özel paylaşımlarını yansıtmamakta, günümüzde tüm firmalar, markalar, işyerleri ve hatta kurumlar da sosyal medyayı da ön planda tutarak PR çalışmalarını önemli ölçüde yürütmekte. Teknoloji çağında artık hayatımızın bir parçası olan sosyal medya ile belediyecilik faaliyetlerimizi de ilerletiyoruz. Marmaris, Datça ve Bodrum'da 3 gün sürecek olan bu etkinlikte belediyelerin bir araya gelerek sosyal medyanın daha da aktif ve etkin kullanılması yönünde öneriler paylaşılacak.” dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.