Recep Güven Aile Çay Bahçesi Hizmete Açıldı

28.08.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında mahallelere yeni parklar ve yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor.

Şehrin değişik noktaları ile uygun yerleri park ve yeşil alanlarla değerlendiren Kapaklı Belediyesi , İktisadi ve Sosyal tesislerinin ilki olan Teras cafe restorandan sonra Recep Güven Aile Çay bahçesini de tesis bünyesine dahil ederek vatandaşların hizmetine sundu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI '' Sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimizi sürdürdüğümüzde Kapaklı'mızda Belediyemiz bünyesinde kurmuş olduğumuz , İktisadi ve Sosyal tesis işletmemize bağlı ve kısa bir süre önce faaliyete başladığımız Teras cafe restoranımızın ardından Atatürk mahallemizde Belediye hizmet binamızın karşısındaki Recep Güven Aile Çay Bahçemizi de vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.Kentimiz genelindeki diğer parklarımızda da sosyal tesislerimizi açarak vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte çayını ve kahvesini içebileceği işletmelerimizi açmaya devam edeceğiz.''dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.