Parklara Çeşme ve Sokak Hayvanları İçin Suluk ve Yemlikler Yerleştiriliyor

17.08.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kazak gölü mesire alanına ve ilçe genelindeki tüm parklara özel olarak tasarlanan çeşme ve sokak hayvanları için suluk ve yemlikler koymaya başladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunana Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI '' Vatandaşlarımızın bizlere olan taleplerini en ince ayrıntısına kadar değerlendiriyor ve tüm taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Özellikle yaz aylarında aşırı sıcak ve nem dolayısıyla hem ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız hem de çocuklarımızın için , biraz olsun ferahlaması, elini yüzünü yıkaması ve ihtiyaç duyduğunda su içmesi için özel olarak tasarlanan çeşmelerimizi parklarımıza ve mesire alanlarımıza koymaya başladık. Parklarımıza yenilikler katmaya ve sosyal alanları kentimiz genelinde arttırmaya devam edeceğiz.'' dedi.

SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZI UNUTMADIK

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI "Sokaktaki dostlarımızı unutmadık.Dünyada yalnız değiliz. Sokaklarda yaşayan dostlarımızın da çeşitli ihtiyaçları var. Onları yok sayamayız. Sokak hayvanlarının susuz ve aç kalmaları halinde, ilçemiz genelinde tüm parklarımıza ve mesire alanlarımıza kolayca ulaşabilecekleri suluk ve yemlikler bıraktık. ''dedi.

Belediyeciliği sadece insanlara değil, kentte yaşayan tüm canlılara hizmet olarak anladıklarını kaydeden Başkan İrfan MANDALI , "Şehrimiz genelindeki tüm parklarımızda ve mesire alanlarına bu tasarımlardan bıraktık. Çok güzel ve hayırlı bir proje. Sokak Hayvanlarının da yaşamlarına devam ettirmesi gerekiyor. ''dedi

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.