Pınarça Mahallesine Çok Amaçlı Salon Yapılacak

15.01.2018 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi tarafından 12.02.2018 tarihinde ihalesi yapılacak olan Pınarça mahallesi Çok amaçlı salon projesi hayata geçiyor.

Pınarça Mahallesinde 227 ada 7 parselde tasarlanan çok amaçlı salon projesi toplam 2242.00 m2 alana inşa edilecek. Bodrum, zemin ve normal kat olarak 3 kattan oluşacak. Çok amaçlı salonda muhtarlık binası, düğün salonu, 175 kişilik tribünlü spor salonu (basketbol, voleybol , masa tenisi vb. sporlar) , gelin odası , bebek bakım odası , mescitler ve 19 araçlık otopark yer alacak.

BAŞKAN MANDALI '' KAPAKLI'MIZ İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ''

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI '' Halkımıza söz verdiğimiz tüm projelerimizi hayata geçirmek için çalışıyoruz. Pınarça mahallemize de modern bir salon yaparak mahallemizin bir çok ihtiyacını karşılayacağız. İhalesini yaptıktan hemen sonra yapım sürecini başlayacak ve en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca kısa bir süre sonra da mahallemiz de TESKİ tarafından alt yapı çalışmaları başlayacak. Alt yapısı tamamlanan sokaklarımızda da yollarımızı tekrar yenileyeceğiz. Bu süreçte vatandaşlarımızdan anlayış ve sabır bekliyoruz. 2018 yılında özellikle Kapaklı'mız için daha çok çalışacağız.''dedi.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018