Pınarça Mahallesinde Yağmur Suyu Hattı Çekim Çalışmaları Devam Ediyor

28.11.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Pınarça mahallesinde yağmur suyu hattı çekim çalışmalarını sürdürüyor.

Pınarça mahallesinde Sağlık Ocağı önünde devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI '' Yağmur suyu hattının tamamlanmasıyla birlikte yağışlı havalarda mahallemizdeki olumsuz durumlar ortadan kalkacak. Ayrıca TESKİ genel müdürlüğümüzde mahallemizde yakın zamanda kanalizasyon ve alt yapı çalışmalarına başlayacak ve ardından mahallemizdeki yollarımızı daha modern bir görünüme kavuşturacağız. Kapaklı Belediyesi olarak, ilçemizin dört bir yanındaki altyapı projelerimize durmaksızın devam edeceğiz.” dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.