Mevlid Kandilin'de Vatandaşlarımıza Kandil Simidi İkram Ettik

29.11.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi, Mevlid Kandili nedeniyle ilçe genelindeki camilerde öğlen namazı çıkışı kandil simidi dağıtımı yaptı. Geleneksel olarak her kandilde yapılan simit dağıtımına Belediye Başkan yardımcısı Adem SEKMEN 'de katıldı.

Belediye Başkan yardımcısı Adem SEKMEN, “Kandil Simidi Dağıtımını geleneksel olarak devam ettiriyoruz. Her kandil ilçemizdeki bütün camilerde kandil simidi dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Mevlid Kandilinde de vatandaşlarımıza kandil simidi dağıtarak kandillerini kutladık.Bu vesileyle tüm halkımızın Mevlid Kandil’ini kutluyor, kandil nedeniyle birlik ve beraberliğinin artmasını temenni ediyorum” dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.