Mahalle Muhtarlıkları Yenileniyor

17.10.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi yerel yönetimlerin daha verimli ve dinamik bir hizmet vermesi için muhtarlık binalarını yenilemeye devam ediyor.

Kapaklı Belediyesi, vatandaşların daha iyi koşullarda hizmet alabilmesini ve muhtarların da daha iyi imkanlarla çalışabilmesini sağlamak amacıyla ilçedeki mahalle muhtarlıklarını yeniliyor.

Muhtarlıklarda başlatılan çalışmaların çalışma programı kapsamında devam edeceğini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, “Cumhuriyet mahalle muhtarlığımızı yenileme çalışmalarımıza başladık.Mahallelerimizdeki belediye temsilcilerimiz muhtarlarımızdır.Muhtarlarımız vasıtasıyla mahallelerimizdeki sorunlardan haberdar oluyor, halkımıza hizmet götürüyoruz. Muhtarlarımızın özverili çalışmaları bizleri her zaman mutlu ediyor. Belediye olarak muhtarlık binalarımızı bir çalışma programı kapsamında yenileyerek daha modern, konforlu ve temiz ofislerde halkımıza hizmet etmelerini sağlıyoruz” dedi.