Kralın Yeni Giysisi Adlı Tiyatro Oyunu Çocuklarımız İçin Sergilendi

29.01.2018 - Kapaklı Belediyesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Sömestri Tatili dolayısı ile düzenlediği 1. Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında ÇOSB Özel teknik lisesi Salonu’nda  Kralın Yeni Giysisi’ adlı çocuk oyunu sergilendi.

29 Ocak Pazartesi günü iki seans halinde sahnelenen yaklaşık 1 saatlik çocuk oyunu Kralın Yeni Giysisi  çocuklar  büyük ilgi gösterirlerken, tiyatronun sonunda çocuklara küçük ikramlarda da bulunuldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 1. Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında ÇOSB Özel Teknik Lisesi Salonu’nda ‘Kralın Yeni Giysisi' adlı tiyatro oyununu 2 seans olarak çocuklarımıza sahnelendiğini belirten Belediye Başkanımız İrfan MANDALI , “Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyemize bu güzel çocuk oyunu için teşekkür ediyorum. Sömestri tatilinde sahnelenen Kralın Giysisi adlı tiyatro oyunu ile çocuklarımız güzel ve keyifli vakitler geçirdiler. Tüm çocuklarımıza güzel bir tatil geçirmelerini diliyor ve yeni eğitim döneminde başarılar diliyorum” dedi.

Program sonunda Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serpil SEVGİ tarafından katılımcılara çiçek ve plaket takdim edildi.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018