Kentimizde Kaldırım İşgali Yapan Araçlara Yönelik Denetimler Devam Ediyor

09.10.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yaya kaldırımlarına park eden duyarsız sürücülere denetimlerini sürdürüyor.

Kapaklı Belediyesi zabıta ekipleri ilçenin ana caddeleri başta olmak üzere sokaklardaki yaya kaldırımlarına park eden araç sürücülerini önce uyardı,uyarılara aldırış etmeyen ve park etmeyi sürdüren araç sürücülerine kabahatler kanununa göre yasal işlem uyguladığı belirtildi. Kapaklı zabıta ekipleri bu yöndeki denetimlerini sıklaştırdığını ve araçların yayaların geçişini engelleyen araç sürücüleri ile denetimlerim aralıksız devam edeceğini belirtti.

Vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için özellikle yayaların kullandıkları alanlara, yaya kaldırımlarına park yapılmaması gerektiğini vurgulayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI , "Araç sahibi vatandaşlarımız uygun yerlere araçlarını park etsinler. Yasak alan park etme hem trafik akışını olumsuz etkiliyor hem de yayaların güvenliğini tehdit ediyor. Bu konuda herkes sorumlu davranmalı." dedi. Başkan Mandalı park konusunda zabıtanın sık sık denetimlerine aralıksız devam edeceğini de sözlerine ekledi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.