Kentimiz Genelindeki Parklarımızda Bakım ve Onarım Çalışmalarımız Devam Ediyor

05.02.2018 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kapaklı genelindeki parklarda yenileme , bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler bir yandan yeni parkların yapımını sürdürürken bir yandan da mevcut parkları yeniliyor.

Çalışmalar kapsamında çok sayıda parkın çocuk oyun gruplarını ve bankları yenileyen ekipler, parklara spor aletleri, oyun gruplarının yanı sıra parkları çocukların daha güvenli ve hijyenik bir malzeme olan kauçuk zemin ile kaplanıyor.

BAŞKAN MANDALI “PARKLARIMIZI BİRLİKTE KORUYALIM ”

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından parklarda çocuk oyun grupları ve spor aletlerin bakım-onarım ve yenileme çalışması yapılıyor. Kent genelinde bulunan parkların bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, parklarda bulunan spor aletlerin değişimi yapılarak bakım-onarımın yanı sıra oyun grupların temizlenip tamiratı yapılıyor. Ayrıca parklarımıza güvenlik kamerası konulması konusunda  için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Parklarımızı birlikte koruyalım.” dedi.

‘ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU ESAS ALIYORUZ’

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI şehirlerdeki hızlı yapılaşmayla birlikte çocukların oyun alanlarının kısıtlandığına dikkat çekerek, “Çocuklarımızın ait oldukları parkları yine eskisi gibi doldurmalarını, parklarda oynayarak sosyalleşmesini, toplumun bir parçası olmalarını sağlamak için belediye olarak yeni parklar yapmaya ve mevcut parklarımızda hasar gören parklardaki ekipmanları yenilemeye gayret gösteriyoruz. Ekran karşısında saatlerce oturarak gelişimine hiçbir şey katmayan çocuklar yerine parkları dolduran çocuk görüntülerini yeniden yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.

Çocukların, bilgisayar ve internet gibi teknolojik araçların bağımlısı haline gelerek sosyalleşmekten uzak bireylere dönüştüğüne dikkat çeken Başkan Mandalı “Parklarda top oynayan çocuk görüntüleri artık yok denecek kadar az. Mahalle kültürünün Kapaklı''da yaşatılmasının en önemli kısmını sokaklarda oynayan mutlu çocuklar oluşturacaktır” ifadelerini kullandı.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018