Kentimiz Genelinde Yol Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

14.11.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde cadde ve sokaklarda yol yapım ve bakım onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

YAYA KALDIRIMLARI YENİLENİYOR

İlçe genelinde devam eden yol çalışmalarda İnönü Mahallesi Sinem Sokak’ta beton yol çalışması, İstiklal Caddesi’nde ise yol bakım ve onarım  çalışmaları ve yaya kaldırımlarında yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu caddelerde bir kısmının yaya kaldırımları tamamen yenileniyor.

‘’İLÇEMİZDEKİ YOLLARI YENİLEYECEĞİZ’’

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; ‘’Kapaklı'ımızda alt yapısı tamamlanan belediyemiz sorumluluğundaki cadde ve sokaklarımızda kapsamlı bir sıcak asfalt yol yapım çalışmaları yaparak ilçemizdeki yollarımızı yeniliyeceğiz ve bakım onarım  çalışmalarımız  da aralıksız olarak ilçemiz  genelinde devam edecek. 2018 yılında kentimiz genelinde alt yapısı biten belediyemiz sorumluluğundaki cadde ve sokaklarımızı sıcak asfalt ile kaplaycağız’’ dedi.