Kazak Gölü Mesire Alanına Modern Mangallar

09.08.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi tarafından Kazak gölü mesire alanına özel olarak tasarlanmış 36 adet mangalların montajına başlandı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI '' İlçemizde nefes alabildiğimiz ve Trakya'mızın göz bebeği olan Kazak gölümüze yenilikler katmaya devam ediyoruz. Doğanın güzelliğini korumak ve vatandaşlarımızın daha güvenli bir şekilde mangallarını yapmaları için özel olarak tasarlanmış mangallarımızın montajına başladık. Ayrıca Mithatpaşa caddesi üzerinde yer alan Çamlık parkımıza da özel olarak hazırlanmış mangallarımızdan koyarak vatandaşlarımızın aileleri birlikte vakitlerini geçirebilecekleri bir sosyal alanı daha ilçemize kazandırmış olacağız.''dedi.

KAZAK GÖLÜ YIL SONUNA KADAR İHALEYE ÇIKACAK

Başkan Mandalı açıklamasından devamında şunları ifade etti '' Kazak gölümüze hep birlikte sahip çıkmalıyız. Vatandaşlarımızın bu yaz aylarında sıkça ziyaret ettiği mesire alanımızda şikayetleri ve talepleri dikkat alarak gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. 2017 yılı sonuna kadar Kazak gölümüzü ihaleye çıkacağız hazırlıklarımız tamamlanmak üzere.İhalemiz ile birlikte Kazak gölümüzde 2 adet restoran , 2 adet kır kahvesi , 1 adet halı saha ,basketbol sahaları , tenis kortları , paintball oyun alanları , kamelyalar , yöresel ürün satış üniteleri , yeni çocuk oyun alanları , bisiklet kiralama üniteleri , bisiklet ve yürüyüş yollarının yapılmasını sağlayacağız. Ayrıca Kazak gölü mesire alanımızın etrafını çevre çiti ile muhafaza ederek daha temiz olmasını ve özel güvenlik görevlilerinin mesire alanımıza giriş-çıkışlarını kontrol ederek denetimine daha özen göstereceğiz'' dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.