Karagözgölü Deresi ıslah çalışmaları devam ediyor

26.09.2017 - Kapaklı Belediyesi

İlçemiz Bahçelievler ve Cumhuriyet Mahallesi’ni ayıran Karagöz gölü deresi’nde başlatılan temizlik ve ıslah çalışmaları sürdürülüyor.

Bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi alan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasını istedi. İncelemesinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Mandalı, Kapaklı’nın her geçen gün gelişerek, büyümeye devam ettiğini belirterek, ‘’Derelerimizde ıslah çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacağız. Burada çalışmamızın tamamlanmasının ardından, diğer derelerimizde de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kapaklı’yı modern bir kent görünümüne kavuşturmak için çalışmalarımızı son sürat devam ettiriyoruz’’ dedi.