Karagözgölü Deresi ıslah çalışmaları devam ediyor

26.09.2017 - Kapaklı Belediyesi

İlçemiz Bahçelievler ve Cumhuriyet Mahallesi’ni ayıran Karagöz gölü deresi’nde başlatılan temizlik ve ıslah çalışmaları sürdürülüyor.

Bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi alan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasını istedi. İncelemesinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Mandalı, Kapaklı’nın her geçen gün gelişerek, büyümeye devam ettiğini belirterek, ‘’Derelerimizde ıslah çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacağız. Burada çalışmamızın tamamlanmasının ardından, diğer derelerimizde de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kapaklı’yı modern bir kent görünümüne kavuşturmak için çalışmalarımızı son sürat devam ettiriyoruz’’ dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.