Kapaklıspor’dan Başkan Mandalı’ya Ziyaret

15.01.2018 - Kapaklı Belediyesi

Tekirdağ Süper Amatör Liginde şampiyonluğun en büyük adaylarından olan ve ligde yoluna namağlup devam eden temsilcimiz Kapaklıspor Kulübü yönetimi ve futbolcuları, Başkan Mandalı’yı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti ve kendisine forma hediye etti.

Başkan Mandalı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Forma hediyeniz ve ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Gençlerimizin ve çocuklarımızın sporda daha başarılı olmaları için bütün spor kulüplerimizin yanında olacağız ve kulüplerimize desteğimizi sürdüreceğiz.” dedi.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018