Kapaklı'da Kadınlar Hem Eğleniyor Hem Spor Yapıyor

13.02.2018 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi tarafından açılan birbirinden renkli spor aktivitelerine ilgi her geçen gün artıyor. Bu kapsamda devam eden fitness, yoga, zumba, aerobik , dans ve pilates kurslarına kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

Kapaklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği kurslara geniş katılım sağlanırken, eğlenceli geçen etkinliklerde kadınlar, boş vakitlerini eğlenerek ve spor yaparak değerlendiriyor.

Kapaklı'da her projenin önemli birer ihtiyaca yanıt verdiğini belirterek, spor alanında yapılması gereken her şeyi imkanlar dahilinde hayata geçirdiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, "Boş zamanlarını değerlendirmek isteyen ev hanımları başta olmak üzere tüm kadınlarımıza yönelik açtığımız spor kurslarının büyük ilgi görmesi bizi mutlu ediyor. İlçemizde birçok kurs veriyoruz.Kadınlarımız spor yaparken aynı zamanda eğleniyor. Bu onlar için önemli bir sosyal aktivite de oluyor. 1. etap tamamlandıktan sonra kurslarımızı tekrar yeniden başlatacağız. Kurslarımıza katılamayan Tüm kadınlarımızı da kurslarımıza dahil edeceğiz. Tüm kadınlarımızı spor yapmaya davet ediyorum" dedi.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018