Kapaklı Ordulular Derneğinden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

13.02.2018 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına yeniden seçilen Fatih Önkol beraberinde dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Kapaklı Ordulular Derneği’nin yeni oluşan Yönetim Kurulu’nu tebrik eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı yeni seçilen dernek yöneticilerini tebrik ederek hayırlı ve uğurlu olsun diyerek görevlerinde başarılar diledi.

AMAÇ DAHA ÇOK HİZMET

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Kapaklı 81 vilayetimizden vatandaşımızın yaşadığı iyi bir Türkiye özeti. Bu iyi bir kaynaşma, iyi bir kompozisyon.Bizler Kapaklı Belediyesi olarak bölgemize faydalı olan tüm sivil toplum kuruluşlarını desteklemeye devam edeceğiz. Amaç ortak bölgemizin tanıtımı ve daha çok hizmet. Ben ziyaretlerinden dolayı derneğimize tekrar teşekkür ediyor yeni yönetim kuruluna ve üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018