Kapaklı Belediyesi Kışa Hazır

24.01.2018 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, belediyenin ekip ve ekipmanlarıyla kışa hazır olduklarını belirterek, kar ve buzlanmaya karşı önlem aldıklarını söyledi

Başkan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında '' 30 kişilik ekibimizle, araç parkımızda bulunan 3 adet Beco-Lader kepçe,1 adet Kar Küreme ve Tuzlama kamyonu, 1 adet tuzlama kamyonu olmak üzere iki kamyon ve 1 grayder ile depolarımızda bulunan 380 ton tuz ile fen işleri ekiplerimiz kışa hazır. Acil müdahale ekipleri ve araç parkımız ile halkımızın sorunsuz bir kış dönemi geçirmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı ise belediye olarak solüsyon ve tuz stoğumuzu hazırladık" dedi.

Ekiplerin gece gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini de belirten Başkan Mandalı "Ekiplerimiz tüm hazırlıklarını önceden tamamladı. Biz belediye olarak tüm ekip ve ekipmanlarımızla kışa hazırız. Rabbim İnşallah bu kışı da sağ salim vatandaşlarımızla birlikte geçirmeyi nasip etsin. Rabbim Rahmetini esirgemesin inşallah." dedi.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018