Kültür Sanat ve Meslek Edindirme Kursları Başlıyor

19.09.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi Kültür Sanat Kursları ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları kapsamında 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nde 13 branşta kurs açılıyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 6 EKİM

Kapaklı Belediyesi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi işbirliği ile düzenleyeceği Kültür ve Sanat Kursların kayıtlarının 20 Eylül Çarşamba günü başlayacağını ve 6 Ekim Cuma günü sona ereceğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, “ Ücretsiz olarak düzenlenecek olan kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımız 20 Eyül-6 Ekim tarihleri arasında Kapaklı Belediyesi Mavi masa ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne başvuruda bulunabilirler. Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımızdan kurslara kayıt için istenen belgeler Kurs Başvuru Formu (Mavi Masa ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden temin edilecek ) ve Kimlik Fotokopileri yeterli olacak'' dedi.

KURSLAR 16 EKİM’DE BAŞLAYACAK

Kültür sanat ve Meslek Edindirme kurslarının 16 Ekim tarihinde başlayacağını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, “ Düzenlenecek olan İşaret dili , İngilizce , Diksiyon , Ebru , Takı Tasarımı , Satranç , Tiyatro , Fotoğrafçılık , Basit Nakış ve İğne Teknikleri , Folklor , Türk Halk Müziği , Gitar ve Rölyef kurslarına katılmak isteyen vatandaşlarımız 20 Eylül çarşamba gününden itibaren kayıtlarını Mavi masa ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yaptırabilirler. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları kapsamında 13 branşta açacağımız kültür ve sanat kurslarımıza tüm vatandaşlarımızın katılımını bekliyoruz” dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.