Gaziler Gününü Kutladık

19.09.2017 - Kapaklı Belediyesi

19 Eylül Gaziler Günü tüm yurtta olduğu gibi kentimizde de düzenlenen törenle kutlandı.

Atatürk Meydanı’nda saat 11.30'da başlayan 19 Eylül Gaziler Günü kutlama programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet YÜZER, Belediye Başkanımız İrfan MANDALI, Jandarma Komutanı J. Ast. Kd. Bşç. Fevzi Bayram, İlçe Emniyet Müdür V. Ekrem Çiçek , Siyasi Parti Temsilcileri , Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim ÇETİNTAŞ ve gaziler, STK temsilcileri, şehit aileleri ve gazi yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENKLER SUNULDU

Kutlama programında ilk olarak Kapaklı Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı , Kapaklı Belediye Başkanlığı ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilciliği çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim ÇETİNTAŞ ve Jandarma Komutanı J. Ast. Kd. Bşç. Fevzi Bayram, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilciliği ziyaret edildi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.