Gaziler Başkan Mandalı'ya Teşekkür Etti.

20.08.2017 - Kapaklı Belediyesi

Türkiye Muharip Gaziler derneği Kapaklı temsilciliği dernek başkanı İbrahim ÇETİNTAŞ başkanlığında derneğe yaptığı katkılarından dolayı Başkan Mandalı'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Mandalı Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ''Siz değerli gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler dilerim. Sizler bizim yaşayan kahramanlarımızsınız. Gazilerimiz için yapacağımız her şey onların bizler için gösterdiği fedakarlıkların yanında az kalacaktır. Vatanı uğruna canını hiçe sayan şehitlerimizin aziz hatırası, gazilerimiz ve gazi ailelerimiz bizler için önemlidir.Aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi de birkez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Onları nesiller boyu unutmayacağız.''dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.