Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Yapılan Alt Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

24.01.2018 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı ilçemizde yapılacak altyapı çalışmaları hakkında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile yapılan alt kurul toplantısında gerçekleştirilerek yapılacak yatırımlar belirlendi.

‘HÜRRİYET , ÇEKEN VE ERBAY CADDESİNDE ÇALIŞMALAR YAPILACAK’’

Kapaklı Hürriyet Caddesi’nde Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kaldırım ve BSK üzeri aşınma tabakası ve 5 metrelik dekoratif aydınlatma yapılacağını belirten yetkililer; ‘’Çeken Caddesi’nde de Çevre Yolu ile Namık Kemal Caddesi arasında TESKİ tarafından İçme Suyu ve Kanalizasyon çalışması yapılacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yolun Fatih Caddesi’ne kadar olan bölümünde kaldırım, aydınlatma ve SSB ile aşınma tabakası çalışması yapılacak. Kaldırımlar çevre yolu ile Erbay Caddesi arasında kumlamalı, Erbay Caddesi ile Fatih Caddesi arasında parke kaplama olacak’’ dedi.

TESKİ VE TREDAŞ ÇALIŞMA YAPACAK

Erbay Caddesi’nde TREDAŞ ve TESKi’nin muhtelif kesimlerde kazı çalışması olacağını ve bu çalışmanın tamamlanmasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından kumlamalı kaldırım ve binder çalışması yapılacağını kaydeden yetkililer; Aydınlatma TREDAŞ tarafından yapılacak. Alaaddin Caddesi’nin Faruk Ilgaz Caddesi ile Mevlana Caddesi arasında kilit parke kaldırım çalışması yapılacak. Ayrıca binder asfalt onarımı yapılacak. Alaaddin Caddesi’nin Faruk Ilgaz Caddesi ile Hıdır Sokak arasında TESKİ’nin çalışması bulunmuyor. Diğer kısımlarda TESKİ çalışma yapacak’’ dedi.

PINARÇA YOLUNDA KALDIRIM ÇALIŞMASI YAPILACAK

Mevlana Caddesi’nde TESKİ tarafından İçme Suyu ve Kanalizasyon çalışması yapılacağını ifade eden yetkililer; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından SSB beton yol ve parke kaldırım çalışması gerçekleştirilecek. Barış Manço Caddesi’nde TESKİ tarafından altyapı çalışmaları yapılarak altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından sathi kaplama yapılacak. Faruk Ilgaz Caddesi’nde (Pınarça Yolu) Pınarça gidiş yönünde yolun sağ tarafına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından parke kaldırım yapılacak. Kaldırım çalışması öncesi TESKİ tarafından isale hattı kaldırımın altından geçirilecek’’ dedi.

BÜLENT ECEVİT VE LEVENT CADDELERİNE MODERN AYDINLATMA DİREKLERİ KONULACAK

Bülent Ecevit ve Levent Caddelerinde dekoratif aydınlatma yapılacağını belirten yetkililer; Aydınlatma çalışmaları sırasında bozulan kaldırımların onarımı yapılacak. Yanıkağıl Parkı ile kahveler arasında Karaağaç Mahallesi tarafından girişte tek taraflı yaya kaldırımı ve TESKİ tarafından 900 metre yağmur suyu çalışması yapılacak. Karaağaç Uğur Mumcu Caddesi’nde 300 metrelik kısma tek taraflı parke kaldırım yapılacak. Kapaklı Belediyesi’ne ait caddelerdeki çalışmalar konusunda TESKİ ile Kapaklı Belediyesi koordinasyon sağlayarak çalışacak’’ dedi.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018