Bu Kış da Can Dostlarımızı Unutmuyoruz

25.01.2018 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da zor kış koşullarında can dostlarının yanında.

Havaların soğuması ve kar yağışının görülmesiyle birlikte yiyecek bulamayan sokak hayvanları için; Kapaklı Belediyesi Veteriner İşler ekipleri ilçe genelinde mama, yem ve su bırakıyor.

Bu kapsamda gelen talepler doğrultusunda, yerel hayvan koruma görevlilerinin adreslerine kadar ulaşılarak hayvanların kış koşullarında zorluk çekmeleri önlenirken, veteriner hekimler tarafından da sokakta üşümüş veya yaralanmış köpek ve kedilere gerekli müdahale ve tedaviler yapılıyor.

Kapaklı Belediyesi Veterinerleri“Can Dostlarımız” için besleme ve bakım faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018