Belediyemiz Tarafından Afrin Şehitlerimiz İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

08.02.2018 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit olan askerler ve tüm şehitler için mevlüt okuttu.

Mevlütte lokma ve Türk bayrağı dağıtan Başkan Mandalı, “Ülkemiz ve bulunduğumuz coğrafya çok zor günlerden geçiyor. Ve ne yazık ki, Afrin’de şehitlerimiz var. Önceliğimiz ülkemizde ve bölgemizde barışın hakim olmasıdır.  Dualarımız Mehmetçiğimizle beraberdir” dedi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Zeytin Dalı operasyonunda Afrin’de şehit düşen kahraman askerlerimiz ve tüm şehitler için Kapaklı Merkez cami’nde öğlen namazı öncesi Mevlid-i şerif okuttu. Öğle namazı öncesinde düzenlenen mevlüde vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Başkan Mandalı, cami avlusunda vatandaşlarla selamlaşırken, mevlüt sonrası vatandaşlara lokma ve Türk Bayrağı dağıttı.

“Dualarımız Mehmetçiğimizle beraber”

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Afrin de şehit olan askerlere Allah’tan rahmet dileyerek, “Ülkemiz ve bulunduğumuz coğrafya çok zor günlerden geçiyor. Bugün Merkez Cami’mizde vatandaşlarımız ile birlikte, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Afrin’de şehit düşen askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için dualar okumak üzere toplandık. Ne yazık ki, Afrin’de şehitlerimiz var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Önceliğimiz ülkemizde ve bölgemizde barışın hakim olmasıdır.  Kahraman Mehmetçiğimiz tüm unsurları ile vatanın birlik ve bütünlüğü için mücadele etmektedir. Şehit olan tüm askerlerimize Allah’tan rahmet acılı ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyor, acılarını en derinden paylaşıyorum. Terörün bir an önce sona erip barışın sağlanması en büyük temennimizdir. Dualarımız Mehmetçiğimizle beraberdir” diye konuştu.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018