Belediye Başkanımız İrfan MANDALI'dan Açıklama

30.01.2018 - Kapaklı Belediyesi

KAMUOYUNA

Saygıdeğer Kamuoyu ve değerli basın mensupları;

Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Halk Günü toplantılarımız kapsamında 26 Ocak Cuma günü Belediye Meclis Salonumuzda Kapaklı halkıyla bir araya geldik ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek çözüm üretme gayretinde olduk.

Basınımızın da canlı olarak takip ettiği toplantı esnasında Kapaklı gündeminin yanı sıra ülke gündemine de dair açıklamalarda bulundum. Bu sırada kendisini gazeteci olarak tanıtan ancak Kapaklı kamuoyunun da yakından tanıdığı bir şahıs, yapmış olduğum açıklamayı adeta cımbızlayarak kamuoyuna farklı yansıtmış, hakkımda karalama kampanyası başlatmıştır.

Bahse konu bu şahıs, açıklamam esnasında adeta 'Mal bulmuş Mağribi gibi' toplantıdan koşarak çıkması ile asıl niyetini zaten belli etmiştir. Şahsım ve Kapaklı kamuoyu bu şahsın kişiliğini zaten yakından tanımaktadır ancak asıl üzücü olan bu şahsın başlattığı karalama kampanyasına politikacıların da 'siyasi çıkarları' uğruna alet olmalarıdır.

Öncelikle benim hakkımda bu karalama kampanyasını başlatan ve bu kampanyanın peşine takılarak siyasi çıkar elde etmek isteyen isimler şunu çok iyi bilsinler; Kapaklı halkı İrfan Mandalı'yı çok iyi tanır. 3 dönemdir Kapaklı halkının teveccühü ile bu ilçeye hizmet eden bir Belediye Başkanıyım. Başkanlığımın yanı sıra gerek kendim gerekse ailemle doğup büyüdüğüm bu kente ve Türkiye'ye kendisini adamış bir insanım.

Bu nedenle İrfan Mandalı'nın vatan ve millet sevgisini sorgulamak, bu konu üzerinden kendilerine siyasi çıkar elde etmek hiç kimsenin haddine değildir.

O gün halk toplantısında yapmış olduğum konuşma da ortadadır. Üzülerek söylüyorum ki İktidar partisi İl ve İlçe Başkanları da bu karalama kampanyasına alet olmuşlar ve adeta bu konuşmamı seçim propagandasına dönüştürmüşlerdir. Biraz olsun dünyadan haberdar ve art niyetli olmayan bir insan, benim açıklamamda sarf ettiğim, ‘Vuran da Allah diyor, vurulan da Allah diyor’ cümlesinin, Ortadoğu’da yıllardır süregelen iç savaşlara yönelik olduğunu anlayabilir. Ben iktidar partisi İl ve İlçe Başkanlarının da benim ne demek istediğimi gayet iyi anladıklarını düşünüyorum ancak siyasi çıkarları uğruna sözlerimin çarpıtılmasına göz yumduklarının ve hatta bu karalama kampanyasına ortak olduklarının farkındayım.

Bana yönelik yapılan karalama kampanyasını sürdürerek basın açıklaması yapan ve şahsım için; ‘Sen Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde Belediye Başkanlığına yakışmıyorsun. Hele ki vatansever bayrak sever olduğunu her fırsatta her mitingde gösteren Kapaklı halkına yakışmıyorsun. İstifa etmelisin, seni istifaya çağırıyorum.’ İfadelerini kullanan İktidar Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin’e de bu vesile ile bir cevap vermek istiyorum. Sayın Bezgin, bu ilçeye kimin Belediye Başkanı olup olamayacağına sen değil, senin de bahsettiğin gibi vatanını, milletini ve bayrağını her şeyden üstün tutan Kapaklı halkı karar verir. İşte tam da bu nedenle vatansever Kapaklı halkı 3 dönemdir bu göreve beni layık bulmuştur. Eğer senin iftiralarında bahsettiğin gibi biri olsaydım, emin ol Kapaklı halkı tercihini benden yana kullanmazdı.

İrfan Mandalı olarak her zaman vatanımın, milletimin yanında yer almış, Atatürk ilke ve inkılaplarını savunmuş, demokrasinden yana saf tutmuşumdur. Bugüne kadar bu kırmızı çizgilerimden ödün vermedim, vermeyeceğim. Bu ucuz siyasetle şahsıma zarar vermeyi düşünenler, toplumda karşılık bulamazlar.

Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bu zamanda sözlerimin çarpıtılmasıyla gündemi meşgul etmekten ötürü gerçekten çok üzgünüm. Şanlı ordumuz vatanımızın bekası için sınır ötesi bir operasyondayken bize düşen Mehmetçiğimize destek olmak, dua etmektir. Böylesine önemli bir operasyonu siyasi malzeme haline dönüştürmek en başta Mehmetçiğimize ve Şanlı Ordumuza saygısızlıktır.

Bu doğrultuda Şanlı ordumuzun Afrin'de sürdürdüğü operasyonda Şehit olan evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Tüm dualarımız kahraman Mehmetçiklerimizin muzaffer olarak sağ salim yuvalarına geri dönmesi için. Gün, tek yürek olma günüdür. Gün Mustafa Kemal ATATÜRK olma günüdür. Zafer kahraman Mehmetçiğimizindir. Zafer Türk Milletimizindir.

Saygılarımla
İrfan MANDALI
Kapaklı Belediye Başkanı

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018