Basketbol Sahalarının Zeminlerinde Akrilik Kaplama Çalışmaları Yapılıyor

23.11.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kapaklı genelinde 10 farklı alana kazandırdığı Basketbol sahalarının zeminlerinde akrilik zemin kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

''BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM''

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI '' Kentimiz genelindeki parklarımızdaki basketbol sahalarımızın sayısını daha da çoğalttık ve 10 farklı alana sahalarımızı kazandırdık. Şimdi zeminlerde akrilik kaplama yaparak sahalarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Gençlerimizin , çocuklarımızın boş vakitlerini değerlendirebileceği sosyal alanları ilçemiz genelinde açmaya devam edeceğiz. Parklarımıza ve sahalarımıza birlikte sahip çıkalım'' dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.