Bahçeağıl Mahallesinde Beton Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

09.10.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde mahalle yollarında asfaltlama ve beton yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Bahçeağıl Mahallesi’nde Mandıra Derelik ve Balaban Bayırı sokaklarında beton yol yapım çalışmalarına hız verdi. Bahçeağıl Mahalle sakinleri yollarının beton yol yapılmasından memnunluk duyduklarını ve bu yıl kış mevsiminde yolarının beton yol olmasıyla çamurdan kurtulacaklarını belirttiler ve yapılan çalışma nedeniyle Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ettiler.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.