Başkan Mandalı'ya Kapaklı Havzalılar Derneğinden Davet

30.01.2018 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Samsan Havzalılar Derneği Başkanı Zarif ÇAVDAR Belediye Başkanımız İrfan MANDALI'yı ziyaret ederek 04 Şubat Pazar günü saat 18.30 'da Vatan düğün salonunda bu yıl 4.cüsünü düzenleyecekleri Tirit gecesine davet etti.

Başkanımız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Biz bu ülkenin birer fertleri olarak hepimiz kardeşiz. Ağrılısı, Karslısı, Edirnelisi hepimiz biriz ve bir bayrak çatısı altında ülkemize sevdalıyız. Tüm derneklerimiz de ülkesine olan bağımlılığı , gelenek ve göreneklerini yaşatmak adına ortaya koyduğu çalışmalar bizleri son derece memnun ediyor. Onun için her yöre derneğini kendi derneğimmiş gibi görüyorum. İnşallah her hangi bir aksilik olmazsa da düzenleyeceğiniz bu güzel gecede yanınızda olmak isterim. Davetiniz içinde teşekkür ediyor ve gecemizin hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018