Başkan Mandalı'dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

31.08.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm İslam aleminin ve Kapaklılı hemşerilerinin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Başkan Mandalı mesajında; “Kurban Bayramı ülkemiz ve milletimiz için önemini anlayarak ve dünyada yaşanan savaş, açlık, yoksulluk ve zulüm altında olan insanları hatırlayarak, onların sıkıntılarını paylaşmaktır ve bu büyük önem arz etmektedir. Sevginin, saygının ve hoşgörünün arttığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, yoksulların gözetildiği, umutların canlandığı, komşu ve akrabaların unutulmadığı bayramlar, birlik ve beraberliğin gelişmesi ve toplumsal bağların güçlenmesine önemli katkılar sağlamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle geçmişlerimizi rahmetle anıyor; yaşlılarımıza, yoksul ve düşkünlerimize sahip çıktığımız, aziz şehitlerimizi anarken aileleri ve çocuklarını unutmadığımız, kahraman gazilerimizin ve yetimlerimizin hayata tutunabilmeleri için yanlarında olduğumuz bir bayram yaşanması temennisiyle Rabbimden tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur dolu bir bayram diliyorum.” dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.