Başkan Mandalı Vahap Akay'ı Ziyaret Etti

02.11.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akayı makamında ziyaret ederek bölgede kurulması planlanan Termik Santral hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Mandalı ziyarette yaptığı açıklamasında şunları ifade etti ; '' Değerli kardeşim Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akayı ziyaret ettim. Bölgemizde kurulması planlanan Termik santral hakkında istişarelerde bulunduk. Birlikte omuz omuza verip bu santralin bölgemize kurulmaması için halkımız ile birlikte mücadele edeceğiz.Misafirperverliği için teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.'' dedi.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden  Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.