Başkan Mandalı Uğur Mumcu'yu Anma Programına Katıldı

25.01.2018 - Kapaklı Belediyesi

CHP Kapaklı İlçe Yönetimi; düzenlenen program ile 25 yıl önce suikaste kurban giden Gazeteci – Yazar Uğur Mumcu’yu andı.

Düzenlenen anma programına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Kapaklı İlçe Yönetimi, CHP Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.Düzenlenen anma etkinliğinde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’‘ Uğur Mumcu’nun varlığından karanlık siyaset yapan, namussuz ticaret yapan insanlar rahatsız oldular. Bundan 25 yıl önce Uğur Mumcu’yu katleden bu karanlık düşünceye sahip insanları buradan bir kez daha şiddet ve nefretle kınıyorum.’’ Dedi.

‘’NEFRETLE KINIYORUM’’

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı bu suikasti şiddetle kınadığını belirtirken, ‘’Uğur Mumcu gördüklerini korkusuzca ifade edebilen bir gazeteci, yazar, yüreği ülke sevdası ile dolu iyi bir ulusalcı, Cumhuriyete inanmış, Atatürkçülüğün, laikliğin yılmaz savunucusu, yiğit insan, Karanlıklarla mücadeleyi kendisine ilke edinmiş iyi bir dava adamıdır. ‘Sakıncalı Piyade’ ismi ona çok yakışıyor. ‘Kalpaksız Kuvayi Milliyeci’ olarak bilinen Uğur Mumcu’nun varlığından karanlık siyaset yapan, namussuz ticaret yapan insanlar rahatsız oldular. Bundan 25 yıl önce Uğur Mumcu’yu katleden bu karanlık düşünceye sahip insanları buradan bir kez daha şiddetle ve nefretle kınıyorum. Atatürkçü düşünce varsa, karanlık, gerici, yobaz düşünce yok olacaktır. Uğur Mumcu ve diğer Cumhuriyet aydınlarımız, siz rahat uyuyun. Çünkü Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet, sonsuza dek payidar kalacaktır. Bu vesileyle başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Uğur Mumcu ve tüm aydınlarımızın anısı önünde saygıyla eğiliyorum. Uğur Mumcu’nun ‘Korkak bin kere, cesur bir kere ölür’ sözlerini unutmadık, asla unutmayacağız’’ dedi.

Başkan Mandalı’nın konuşmalarının ardından CHP Kapaklı Gençlik Kolları tarafından hazırlanan videolu anma mesajı izletilerek program noktalandı.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018