Başkan Mandalı Sevgi Eli Yardım Mağazasını Ziyaret Etti

27.11.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI Mithatpaşa caddesi üzerinde faaliyetine devam eden Kapaklı Belediyesi Sevgi ELİ Yardım mağazasını ziyaret ederek çalışmalar hakkında personelden bilgiler aldı.

Başkan Mandalı yaptığı açıklamasında '' Sosyal Belediyeciliğin önemli projelerinden biri olan Mithatpaşa caddesi üzerindeki Sevgi Eli Yardım Mağazamızı çok önemsiyoruz. Yaklaşık 5000 ihtiyaç sahibi ailemize ulaşarak destek olduk.Şimdi Karaağaç mahallemizde'de mağazamızın 2. şubesi çok yakında hizmete başlayacak. Siyasi görüşü ne olursa olsun herkesi kucaklıyor , ayrım yapmadan herkese hizmet ediyoruz.'' dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.