Başkan Mandalı Samsunlular Derneğinin Düzenlediği Kahvaltı Programına Katıldı

29.01.2018 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Samsunlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programında, Afrin’de görev yapan askerlerimiz için Kur’an-ı Kerim okutuldu ve dualar edildi.

Kapaklı Samsunlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 28 Ocak 2018 Pazar günü saat 10:00’da Dernek Lokali’nde düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısında dernek üyeleri ile bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen Samsunlular, Afrin’de görev yapan Mehmetçiklerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti okuttu. Mevlana Camii İmam Hatibi Uğur Rendeci ile İrfan Demir, Mehmet Keskin ve Dursun Kaya’nın Kuran-i Kerim tilaveti ile başlayan programa; Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aktürk ve çok sayıda Samsunlu katıldı.

Düzenlenen kahvaltı programında, geçtiğimiz haftalarda ‘’İstikamet Kızılelma’’ diyen askerimiz Mehmet Kuzu’nun babası Cemil Kuzu da katılım gösterdi.

DEVLETİMİZİN MİLLETİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Programın açılış konuşmasını Kapaklı Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Önder gerçekleştirdi. Mehmetçikler için yapılan anlamlı programa katılan tüm Samsunlulara teşekkür eden Önder, ‘’Bilindiği üzere Kapaklı Samsunlular Derneği olarak devletimizin, milletimizin, her zaman yanındayız. Şehit olan askerlerimizin adına okuttuğumuz Mevlid-i Şerif’e katıldığınız için tekrar teşekkür ederim. Zeytin Dalı operasyonunda ‘İstikamet Kızılelma’ diyen Mehmetçiğimizin babası Cemil amcamız da aramızda. Ona da Samsunlular olarak huzurlarınızda teşekkür eder, saygılarımı sunarım.’’ Dedi.

HALKIMIZA KELİMELERİ YANLIŞ SAPTIRIYORLAR

Önder’in ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı söz aldı. Halk Günü’nün ikincisinde gerçekleştirdiği konuşma hakkında açıklamalarda bulunarak söze başlayan Başkan Mandalı, şunları söyledi; ‘’ Cuma günü bir halk toplantısı yaptık. Maalesef kendisini gazeteci olarak tanıtıp da halkımıza kelimelerimi yanlış saptırarak; sanki ben PKK’nın, PYD’nin, DAEŞ’in ve onunla beraber Türkiyemize karşı olan teröristlerin yanındaymışım gibi sosyal medyadan haberler yaymaya çalıştı. Bunun böyle olmadığını sizler de gayet iyi biliyorsunuz. 3 dönemdir burada Belediye Başkanlığı yaparım; başta Samsunlular ve Kapaklı’da yaşayan diğer arkadaşlarımızın nasıl bir hemşericilik duygusu içerisinde yürüdüğümü, nasıl milli duygulara sahip olduğumu çok iyi biliyorsunuz.’’

‘’FAHRİ DEĞİL FİİLİ HEMŞEHRİNİZİM’’

Programın bir diğer konuşmacısı ise Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer oldu. Düzenlenen programı anlamlı bulduğunu belirten Kaymakam Yüzer, milletçe birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu mesajını verdi. Dernek Yönetimi ve Samsunlulara teşekkür eden Kaymakam Yüzer, ‘’Kıymetli Samsunlu hemşehrilerim. Hemşehrilerim diyorum çünkü biliyorsunuz artık ben Bengü Sokak’ta oturuyorum. Zaten Samsunlular Derneği’nde Bafralılar ve Bengülülerin gücünü biliyorum, Bengü Sokak’ta oturuyorum haberiniz olsun. Fahri değil fiili hemşehrinizim. Samsunlu hemşehrilerimizin milli birliğimize, beraberliğimize olan destekleri zaten malumunuz, tekrar etmeye gerek yok. Fakat bugünlerde görüntülenen kahraman ordumuzun; hepsi bizim evladımız, hepsi bizim kardeşimiz, hepsi bizim yeğenimiz olan Mehmetçiklerimizin Suriye sınırındaki Afrin kentinde yürüttüğü bir operasyon var. Bu operasyona destek mahiyetinde dua edilmesi, onlara en azından manevi desteğimizin gönderilmesi açısından bu organizasyonun yapılmasını çok anlamlı buluyorum. Böyle düşünceli bir harekette bulunan Dernek Yönetimimiz başta olmak üzere bütün Samsunlu Hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018