Başkan Mandalı Kazan ( Kotel) Köyleri Derneğinin Piknik Şölenine Katıldı

20.08.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI Bulgaristan Kazan (Kotel) köyleri derneğinin ikiz göller mesire alanında düzenlediği piknik şöleninde vatandaşlar bir araya geldi.

Başkan Mandalı piknik şöleninde yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparken konuşmasında şunları ifade etti '' Sizler dernek çatısı altında gelecek kuşaklara kültürlerin aktarılması için önemli bir görevi de yerine getiriyorsunuz. Burada birlik, beraberlik içinde en güzel şekilde yaşadığınız bölgeyi ve kültürünüzü temsil ediyorsunuz. Bu birlikteliğinizi sürdürün. Bu güzel organizasyonda da emeği geçen baştan dernek yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'' dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.