Başkan Mandalı Kapaklı İlçe Halk Kütüphanesini Ziyaret Etti

24.11.2017 - Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI Cumhuriyet mahallesi Mithatpaşa caddesinde Sevgi Eli Yardım Mağazasının yanında faaliyete başlayan Kapaklı İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti.

Başkan Mandalı ziyarette yaptığı konuşmasında '' Bir topluma yol ve yön verebilecek tek şey okumaktır bu doğrultuda uzun süren girişimlerimizin sonucunda Mithatpaşa caddemizde Sevgi Eli Yardım Mağazamızın hemen yanında her ay kirasını Kapaklı Belediyesi olarak ödediğimiz,tabelasını kısa bir süre önce taktığımız ve bir personelimiz ile destek verdiğimiz Kapaklı İlçe Halk Kütüphanemiz faaliyetine başladı. Kapaklı'mıza hayırlı olsun'' dedi.

• Sunay AKIN, Kapaklı'da Atatürk ve Cumhuriyet Sevdalıları ile Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Kültürel etkinlikler çerçevesinde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın'ın “Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda” isimli söyleyişisi dün akşam Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

14.12.2017

• Başkan MANDALI, Parklarda İncelemelerde Bulundu.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, Park Bahçeler müdürü ve teknik heyet ile birlikte , Kapaklı genelinde yapılan park, bahçe ve sosyal alanlarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde incelediler.

• Kars Arpaçay Bozyiğit Derneğinden Ziyaret

Kars Arpaçay Bozyiğitler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı Mehmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri başkan Mandalı'yı ziyaret etti.

14.12.2017

• Zabıta Müdürlüğümüze Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi.

Kapaklı Belediyesi Zabıta Personeline Hizmet İçi eğitim verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat YILDIZ tarafından hizmet içi eğitim verildi.