Başkan Mandalı Engellilerin Yüzünü Güldürmeye Devam Ediyor

09.02.2018 - Kapaklı Belediyesi

Engelli vatandaşları toplumsal hayata kazandırmak adına birçok hizmete imza atan Kapaklı Belediyesi, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşların talebi doğrultusunda akülü tekerlekli sandalye yardımlarını sürdürüyor.

“ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ’’

Akülü tekerlekli sandalye verilen vatandaşın, ailesinin de desteği ile istediği yere gidebilme özgürlüğüne sahip olacağını vurgulayan Başkan İrfan Mandalı; "Azad evladımız ve Beray kızımızın yüzlerindeki mutluluk bize yetiyor.Bizler belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. İmkânlarımız doğrultusunda engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Bizlerin onlara desteği ile evlerine bağlı kalmayarak sosyalleşme imkanı bulacaklar. Akülü tekerlekli sandalyelerimiz ailelerimizin derdine bir nebzede deva olduysa ne mutlu bizlere. Onları mutlu gördükçe bizler daha da mutlu oluyoruz.Yeni dağıtacağımız sandalyelerle ileri de birçok yardıma muhtaç ailenin de derdine deva olmaya belediye olarak devam edeceğiz'' dedi.

Belediye Başkanı İrfan Mandalı vatandaşların talepleri doğrultusunda akülü sandalye yardımlarının devam edeceğini söylerken, akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar Başkan Mandalı'ya teşekkür ettiler.

• Başkan Mandalı Çiftlerin Mutluluklarına Ortak Olmaya Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen genç çiftin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

16.02.2018

• Uzunhacı Mahallesine Pazar Tezgahları Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, Uzunhacı Mahallesi’ne köylülerin ürünlerini rahatça satmaları amacıyla pazar tezgahları kuruyor.

16.02.2018

• Şampiyon Miniklerden Başkan Mandalı'ya Ziyaret

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu, Satranç Takımı öğrencileri Tekirdağ Okul Sporları kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Satranç İl Turnuvasından birincilik ile döndü.Başarılarının ardından Okul Müdürü Murat Öz ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Mandalı'yı makamında ziyaret etti.

15.02.2018

• Belediye Personeli Sevgililer Gününü Kutladı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Kapaklı Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar karanfillerle karşıladı. Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri sevgililer günü kapsamında Kapaklı genelinde vatandaşlara karanfil dağıtarak sevgililer gününü kutladı.

14.02.2018